Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. QSL veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá QSL s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


QSL InfoBOX

RSSRSS

Novinky

InfoBOX QSL v odborném magazínu Retail Info Plus

InfoBOX QSL v odborném magazínu Retail Info Plus

05. 3. 2015

Samoobslužný kiosek pro spotřebitele InfoBOX QSL byl představen v březnovém vydání odborného magazínu Retail Info Plus

Proč by i Vaše prodejna měla mít Infobox QSL?

Proč by i Vaše prodejna měla mít Infobox QSL?

20. 2. 2015

Představujeme InfoBOX QSL - moderní způsob informování a komunikace se spotřebitelem. Doslova na jeden dotek má spotřebitel všechny informace, na které má ze zákona právo. Navíc získá možnost odeslat prodejci velmi cennou zpětnou vazbu a být s ním více v kontaktu.

Archiv novinek

Rychlý kontakt

QSL, s.r.o.
Plaská 622/3
150 00 Praha 5 - Malá Strana

Tel.: +420 602 681 569
Tel.: +420 606 638 871
E-mail:


© 2018, QSL s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Google+ | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑